Elmia Lastbil

Elmia Lastbil är den största transportmässan i Norden och här samlas hela branschen. Det är en fyra dagars mässa och det är en stor mötesplats för alla i branschen. Här bjuds det på nyheter från diverse utställare. Dessutom har Elmia Lastbil, med sina samarbetspartners Trailer och Sveriges Åkeriföretag hållit SM i kran-och manöverkörning, Nordic Trophy i debatt- och diskussionsprogram, seminarier, skoltävlingar och mer.

Nordens största lastbilsmässa

Elmia Lastbil började 1983 och sedan dess har mässan vuxit sig allt allt större och förra årets utställning hade en programyta på över 75 000 kvm. Den är därmed Nordens viktigaste mötesplats för branschen. Mässans profil har uppdaterats under årens gång och riktat sig mot ungdomar och studenter som är framtidens mässbesökare och branschkollegor vilket är mycket viktigt för branschen. Nästa mässa äger rum på Elmia i Jönköping 19–22 augusti 2020.

Något för alla i transportbranschen

Elmia Lastbil är en mötesplats för alla i transportbranschen. Det är den största mässan i sitt slag i Norden och lockar tusentals besökare. Här kan du ta del av det senaste nyheterna och trenderna samt nätverka med andra yrkesverksamma för att hålla dig väl uppdaterad. De flesta lastbilstillverkare erbjuder även demokörning av deras lastbilar för att hålla sina kunder uppdaterade på det senaste lastbilarna.

Elmia Lastbil erbjuder något för alla

Oavsett om du är verksam inom lastbilsbranschen eller bara är intresserad av fordon i allmänhet, så finns här något för alla. Elmia Lastbil är en mässa som förenar nytta med nöje och det blir lite av en folkfest varje gång som mässan hålls. Så kom och ta del av de senaste nyheterna och trenderna inom transportbranschen nästa år på Elmia.