Svedea

Betyg: 4.8 / 5

Jämfört med de större försäkringsbolagen är det enkelt att uppfatta Svedea som personligare och enkla att förstå. Själva menar Svedea att dem ska vara enkla att ha att göra med oavsett vilket ärende du har. Ett tydligt exempel på det är hur enkelt det är att sköta sina försäkringsärenden online.

Försäkra lastbil online

Föräskringsbolaget Svedea har ett stort fokus på försäkringar online. Hos Svedea kan du enkelt försäkra lätt lastbil, teckna privat bilförsäkring eller försäkra företagsbilen. Klicka här för att snabbt se vad det skulle kosta.

pris lastbil

För att hålla priserna nere har Svedea valt att foksuera på begagnade lastbilar och bilar som har minst 4 år på nacken. Som förare ska du helst vara 30 år gammal och kör du bilen på företagets räkning gäller att företagsbilen körs på ett liknande sätt som en privatägd bil. Uppfyller du dessa kriterier kommer Svedea med största sannolikhet kunna erbjuda dig ett billigare pris än övriga försäkringsbolag.

Försäkra företaget online

För dig som är företagare och har ett aktiebolag eller enskild firma kan du även teckna företagsförsäkringen hos Svedea genom att klicka här. Företagsförsäkringen passar dig som har ett mindre företag med mellan 0-10 anställda och är aktiv inom service, hantverk, handel och liknande.

På liknande sätt som för lastbilsförsäkringen är allt som behövs organisationsnummer så hämtar Svedea den data som behövs såsom bransch, omsättning med mera från de offentliga registerna som finns tillgängliga och kan på så sätt ta fram två olika priser för två paket. L och XL. Båda paketen ger ett bra försäkringsskydd där nödvändiga delar såsom ansvarsförsäkring, rättsskyddsförsäkring och egendomsförsäkring ingår i båda paketen. Förenklat kan man säga att paket XL passar dig som har anställda, reser mycket eller helt enkelt vill ha en något bättre försäkring.